~ Handmade designs ~

23 dec. 2009

Sarbatori fericite!


Pentru ca se apropie Craciunul si dupa Craciun va da navala necontrolata Anul Nou, ma grabesc sa va urez in timp util sa va bucurati de zilele ce urmeaza, sa traiti veselia si candoarea lor din plin si toate momentele frumoase ce vor veni sa fie doar un preambul pentru anul extraordinar ce sta sa inceapa.

Va multumesc ca ma vizitati, ma urmariti si pe alocuri ma comentati, e frumos sa stii ca cineva dincolo de monitor e interesat de ce faci tu. Imi doresc ca in 2010 sa intensific comunicarea cu voi, sa am mai multe comentarii la care sa raspund, mai multe critici sau laude, sa va vad mai des reactiile, online sau offline pe la targurile la care vreau sa ajung. Asa ca imi doresc sa creez lucruri frumoase care sa va motiveze :)

Pana atunci insa, sper sa aveti numai motive de sarbatoare si bucurie in 2010 si sa fiti in armonie cu voi insiva si cei importanti pentru voi de-a lungul intregului an.

La multi ani!

PS. Ne revedem in acelasi loc in 2010 :)

11 dec. 2009

20 decembrie, ceainaria Serendipity, targ de cadouri de Craciun heartmade



Duminica, 20 decembrie 2009, va invitam sa petreceti o dupa-amiaza din ajunul sarbatorilor cumparând si admirând cadouri speciale la BAZARUL de obiecte lucrate manual. Totul se va petrece într-o atmosfera învaluita în miresme de ceai cald la ceainaria Serendipity, în apropierea parcului Gradina Icoanei, între orele 10.00 si 17.00.
Veti gasi pe masutele tinerilor artisti obiecte inedite: podoabe, accesorii, decoratiuni - cadouri micute si originale pentru voi si pentru cei dragi. Surpriza: cadouri pentru catelusii de companie!
Intrarea: 10 lei - include un ceai aromat si participarea la TOMBOLA!


 In duminica de dinaintea Craciunului va astept in atmosfera zen a ceainariei Serendipity (Str. Dumbrava Rosie nr. 12, pe langa parcul Gradina Icoanei din Bucuresti), la targul nice&cozy de mici cadouri si delicaterii handmade. Voi fi acolo, cu micro-expozitia mea de bijuterii, bucurandu-ma de un ceai bun, ceea ce va doresc si voua.

Let it snow, let it snow, let it snow!

PS. Mai multe informatii despre evniment si detalii despre cum ajungeti acolo puteti gasi aici.

10 dec. 2009

Shops & the City

In recent inauguratul  mall online Shops-and-the-city.ro si-a facut loc un mic colt al artistilor handmade. Sub forma unui magazin online, "Designeri romani" este pagina pe care puteti vedea cele mai proaspete creatii ale artizanilor locali.

Va invit sa vedeti aici cele mai noi modele de cercei Allabala si sa participati la concursul lunar prin care puteti castiga produse ale magazinelor romanesti prezente in mall, inclusiv Allabala : )

Spor la cumparaturi!