~ Handmade designs ~

29 sept. 2009

Cocktail RFB


Vineri, 2 octombrie, incepand cu orele 9 ale serii, la cafeneaua Plach  se anunta a 6a intalnire "Girl's Night Out", organizata de Hotcity.ro si RFB. Mai multe detalii despre tematica serii, concursuri si premii gasiti aici.

23 sept. 2009

Pearl & shine


Am vrut ca acesti cercei sa aiba 2 calitati: sa fie femini si usor de asortat. Nu stiu voi cum sunteti, dupa cum graia Creanga, dar eu una cand ma uit in dulapul de haine pot gasi usor combinatii care striga "Pearl & shine, pearl & shine!".
Asa ca stau si-mi fac socoteala ca sansele sunt de partea cerceilor alaturati. Daca mai adaug si ca sunt un mix echilibrat de perle mici, mici, mici de un albastru deschis senzational, margele negre frumos fatetate, frunze de alama in ton cu anotimpul si tortite aurite extrem de delicate, ma astept sa fiti convinse deja ca aveti nevoie de (inca) putin Pearl & shine in cutiuta voastra de bijuterii.


PRET: 25 ron

21 sept. 2009

Green Tea





Colectia mea de accesorii de toamna a debutat de fapt cu cerceii aici de fata. A durat atat de mult sa apara pe site, ba chiar le-au luat-o inainte coacazele pentru ca mi-a fost greu sa ma decid.
Sa ma decid daca ii pastrez sau ma "sacrific" pentru arta si ii declar disponibili. Intr-un final am hotarat ca m-as bucura ca cineva sa-i aprecieze la fel de mult ca mine si sa simta "zen" in fata unei cani de ceai, cu ei in urechi.
Frunzele antichizate sunt metalice, suflate cu pulbere de cupru pentru un aer vintage pronuntat. Micutele margele verzi sunt din jad si se bucura de o lucratura fina. Tortitele sunt din alama, suflate cu aceeasi pulbere de cupru pentru o asortare optima cu frunzele despre care am vorbit mai devreme.

A comandat cineva ceai?

PRET: 20 ron

16 sept. 2009

Coacaze timpurii



Cand diminetile incep sa debuteze mai tarziu si e din ce in ce mai greu sa iesi de sub patura, cand cafeaua trebuie sa fie fierbinte si aburul ei se vede cu ochiul liber, cand umbrela iese cu tine in fiecare zi si ti se vede des reflexia in gramajoarele de apa de pe trotuar, cand calci pe frunze si se aud soneriile scolilor, e deja sezonul ploilor si al gutuilor.
Si atunci, ca sa te armonizezi cu natura in schimbare, poarta acesti cercei care evoca simbolurile si culorile ei de tranzitie. Pretiosi si foarte usori, "coacazele" atarna de tortite aurite si au in structura lor frunzulite aurii asortate delicat cu margele discrete de sticla argintata, intr-o nuanta suava de lila.

PRET: 15 ron

Blueberry Hill

O tortita aurita, cu o margica neagra, dimpreuna cu un banut aurit si o margea ca o peruzea (doar ca nu e verde sau albastra, ci mai degraba violacee) s-au intalnit pe masuta mesterului si au hotarat sa fie o familie.

Si pentru ca in sanul grupului lor era mare fericire si indestulare, si-au unit fortele si au zamislit inca o tortita, cu inca o margica, dimpreuna cu inca un banut si inca o margea ca o peruzea, ca sa le fie zilele si mai vesele si tihnite.

Caci, nu-i asa, ce-i frumos e pacat sa nu fie impartasit cel putin in doi.

PRET: 15 ron

Targ in La Scena

 
The Clothes Next Door, targ de haine si accesorii, duminica, 20.09, de la orele 12.00 catre 19.00 ale serii.
Locatia: La Scena, Calea Calarasilor, Bucuresti.

9 sept. 2009

Key to the Forest

Si cum se ducea Greuceanu catranit spre casa, suparat ca dupa bataia cu zmeul n-a mai prins niciun non-stop deschis, isi facea socoteala cum o sa dea ochii cu zana de onomastica lor. Nu se putea infatisa inaintea ei fara niciun dar, caci muierile, tot muieri, si dragostea de multe ori trece prin desaga.
Si uite asa, ii veni eroului nostru ideea sa-i faca chiar el cadoul. Vorba stramosilor: "Cu manutele astea doua/ batem zmeii, pictam oua".
Zis si facut. Greuceanu isi lua inima-n dinti, briceagul in mana dreapta si trunchiul de gorun in stanga, zise o rugaciune si se porni.
Din efortul lui creativ au iesit 2 discuri de lemn, minutios sculptate, reprezentand frumusetea padurii si a florilor din ea. Iara peste discuri anina eroul 2 cheite aurii, ca deschizatoare de suflete.
Si zana tare fericita ar mai fi fost daca l-ar fi asteptat. Insa cum ea n-a mai fost de gasit acasa, pretiosii cercei sunt acum disponibili pentru voi.

Si-am incalecat pe-o sa...


PRET: 20 ron

VANDUT